Danske Seniorer Engesvang

www.danskeseniorerengesvang.dk

Så fik vi afviklet vores årlige generalforsamling.

Vi var på Pårup kro d. 2 marts til nytårsfest, som var blevet rykket fra januar p.g.a. corona, og som blev slået sammen med generalforsamlingen.

Vi startede med en god suppe. Derefter kom hovedretten som var oksekød eller hønsekød i sur/sød sovs, og citronfromage til dessert.

Så kom vi til den egentlige generalforsamling, hvor formanden Ella Rasmussen fortalte om hvad der var sket og ikke sket p.g.a corona. Formandens beretning blev godkendt med klapsalver.

Så var der kasserer Inge Marie Rosenkilde, der fortalte om foreningens økonomi, og kasserens beretning blev ligeledes godkendt med klapsalver.

Derefter var der valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg var formanden Ella Rasmussen, som modtog genvalg. Derefter var der valg af 2 bestyrelsesmedlemmer, da Søs Skovgaard havde valgt at trække sig af personige grunde, og Marianne Vestergaard ikke ønskede genvalg. Derfor fik vi valgt Morten Hansen og Betty Østergaard som nye bestyrelsesmedlemmer som vi byder velkommen til.

Efter generalforsamlingen sluttede vi af med en fællessang og amerikansk lotteri. Et rigtigt hyggeligt arrangement på Pårup kro.