Danske Seniorer Engesvang

www.danskeseniorerengesvang.dk

Udflugt til Gl. Estrup

Onsdag d. 24 Maj var vi 40 morgenmennesker, som stod klar ved henholdsvis Dartklubben og Brugsens parkeringsplads kl 8.30.

Vi skulle nemlig på udflugt, så humøret var højt fra morgenstunden, og bussen bevægede sig over Silkeborg til Kongensbro, hvor Ella kendte et hyggeligt sted ned til Gudenåen og med borde og bænke, så vi kunne hygge os med vores medbragte kaffe og rundstykker.

Efter ca. 1/2 time kunne vi fortsætte mod Djursland til Gl. Estrup, som er en gammel herregård, ja nærmest et slot. Der fik vi frit spil til at gå rundt på egen hånd og nyde vejret, omgivelserne og hinandens selskab. Slottet og haven var absolut et besøg værd, som billederne også meget godt illustrerer.

Kl. 12.30 skulle vi mødes i "Den gamle stald", som var en hyggelig restaurant med festsale, hvor vi fik en middag bestående af Gl. daws oksesteg med tilbehør.

Efter middagen havde vi igen frie tøjler til at gøre hvad vi havde lyst til. Nogle gik rundt i parken, andre i slottet, og nogle gik i laderne og maskinhuset for at se udstillingen med traktorer og div. markmaskiner.

Sidst på eftermiddagen mødtes vi alle ved bussen, og det var tid til at drage mod Engesvang, hvor vi va ca. kl. 17.00