Danske Seniorer Engesvang

www.danskeseniorerengesvang.dk

Højskoledag

Onsdag d. 27 september samledes vi 34 personer til en rigtig hyggedag med foredrag, motion, bevægelse, dans, hyggelig samværd og mad.

Vi mødtes kl. 9.30 i Engesvang hallen,hvor vi begyndte dagen med morgenkaffe og rundstykker, hvorefter Kis Østergaard, som er kendt fra Tv2 som aktiv gymnastiklærer, hold et meget underholdende og lærerigt foredrag med temaet "Livet er livet værd. Trods lidt besvær", med et glimt i øjet og fyldt med humor.

Derefter var det Michael Lindveds tur til at fortælle om de forskellige muligheder Enbesvang Hallen og EB Motion kan tilbyde.

Så var tiden kommet hvor vi alle skulle til at røre os, og vi blev derfor delt op i grupper, så nogen kunne prøve kræfter med Badminton, andre med Fitness. Nogle kunne prøve at spille Tæppe curling, imens andre prøvede at spille crolf.

Der var afsat ca. 20 minutter til hver sportsgren, så alle kunne prøve alt..

I middagspausen serverede Michael Lindved en lækker middag for os, og der var til til at snakke om de forskellige oplevelser folk havde haft om formiddagen.

Efter middagen kunne man prøve kræfter med en folkedans, da der kom et helt orkester bestående af 20 musikanter, og en instruktør til at undervise i folkedans. Det gav også noget motion, og var sjovt samtidig med.

Vi sluttede en dejlig dag af med en kop kaffe, og en snak.