Danske Seniorer Engesvang

www.danskeseniorerengesvang.dk

Fredag ​​d. 5 August måtte vi tidligt ud af dynerne, for vi skulle på udflugt med Danske Seniorer Engesvang

Bussen kørte fra Engesvang kl. 8, og satte kursen nordpå mod Hjerl Hede. Vi gjorde et stop ved Kongenshus mindepark, hvor vi i ro og mag kunne nyde vores kaffe og rundstykker. Derefter fortsatte bussen til Hjerl Hede, hvor vi blev modtaget af en nydelig dame i en dragt fra "Gamle dage", og så var stemningen ligesom lagt. Ella bød velkommen, og fortalte om dagens program, som egentlig var enkel. Vi skulle bare alle mødes ved restaurant Skyttegården kl. 13, og Poul Møller fra Engesvang var på arbejde i bageriet på Hjerl Hede, og havde lovet at tage sig af os når vi kom til bageriet.

Indtil kl. 13 var der frit slag, og vi kunne bevæge os rundt på egen hånd, hvilket var rigtig hyggeligt, for man mødte hele tiden kendte mennesker fra Engesvang, og fik en lille snak om hvad man havde oplevet, og hvad man kunne anbefale at opleve.

Kl. 13 mødtes vi ved restaurant Skyttegården, hvor vi fik god gammeldags middagsmad bestående af kartofler og karbonader. En god sovs der kunne hænge ved kartoflerne og godt tilbehør. Poul Møller kom i restauranten med et lille uddrag af, hvad de producerer i bageriet og fortale om, hvordan det er at arbejde og bo på Hjerl Hede, og om at overskuddet fra bageriet er med til at gå til driften af ​​museet.

Derefter kunne vi igen bevæge os rundt på egen hånd indtil kl. 16, hvor bussen skulle køre os hjem til Engesvang igen