Danske Seniorer Engesvang

www.danskeseniorerengesvang.dk

Heldagsudflugt til Fyn

Onsdag d. 5 Maj var en dejlig solbeskinnet og lidt blæsende dag. Vi var tidligt ude af fjerene denne morgen, for vi skulle på udflugt, og det er jo altid dejligt at komme ud og opleve noget.

De fleste af de 55 mennesker der har tilmeldt sig til denne skønne udflugt, var mødt op ved Dartklubben, hvor bussen kom og hentede os kl. 8,30. Vi kørte derefter til Min købmands P-plads for at samle de sidste deltagere op, inden bussen satte kurs mod Vejle, Da vi var kommet godt på vej sydpå af hovedvej 13 tog formanden Vita mikrofonen, og bød os alle velkommen, og fortalte om i. store træk, hvad der ventede os på dagen. Så blev der delt et spørgeskema rundt med 10 spørgsmål om mange forskellige ting som handlede om, hvad der skulle ske i løbet af dagen. Vi havde resten af ​​turen til at svare på spørgsmålene, for svaret skulle først afleveres når vi var tilbage i Engesvang.

Vi ankom til Schulstads brøds distributions lager i Vejle og blev budt velkommen af ​​den daglige leder Morten Holst Jensen i deres kantine, hvor vi fik kaffe og flødeboller under et foredrag om, hvad der sker med Schulstads brød fra det bliver bagt, og til det ender i butikkerne. Derefter fik vi en rundvisning på deres 20.000 m2 store lager, hvorfra brødet bliver omlæsset og gjort klar til distribution.

Vi fortsatte fra Vejle med fællessang mod den gamle lillebælts bro og en tur rundt i Hindsgavl Park inden vi satte kursen mod Bogense hotel, hvor vi skulle spise kl. 12,30. En dejlig til retters menu, bestående af hønsesalat på ananasbund til forret, og Laksesteak med kartofler og Hollandaise sovs. Derfra gik turen videre til Kongsdal åben have, hvor indehaveren tog imod os og fortalte om havens historie. Der kunne efter vi gå rundt på egen hånd i haven og nyde de mange planter og søer. Klokken 15 fik vi kaffe og kage inden turen gik tilbage mod Engesvang, hvor ankom kl. ca. 18. En rigtig dejlig dag, hvor vi havde vejret med os.